Hier shop je spotgoedkope oorbellen van Duchess Kate | Beau Monde

2021-11-16 11:06:14 By : Ms. Echo Han

De hertogin van Cambridge leert ons: een gouden oorring kan altijd. Zelf heeft Kate een aantal zeer betaalbare exemplaren in haar juwelendoosje.

Kleine gouden oorbellen zijn heerlijk veelzijdig. Of je ze nu combineert met een jeans en een t-shirt of met je chicste cocktailjurk, het accessoire voegt op subtiele wijze een beetje extra glamour toe aan je outfit. Hertogin Kate weet dit als geen ander en laat vaak gouden hoepels aan haar oor bungelen. Bij voorkeur tijdens de meer informele werkbezoeken of reisdagen, wanneer het niet nodig is om de parels en diamanten uit de koninklijke schatkist te halen.

En het is niet alleen massief 18-karaats goud dat de oorlel van de hertogin siert. We vermoeden dat Kate ook een online koopjesjager is, want verschillende oorbellen die ze dit jaar droeg staan ​​online voor een spotprijsje.

En ook andere koninklijke stijliconen wagen de sprong.

Een bericht gedeeld door Orelia London (@oreliajewellery)

Hertogin Kate werd bijvoorbeeld gespot met deze gedraaide oorringen van ASOS in het Victoria and Albert Museum. Prijskaartje? 12,49 euro. Een maand later bezocht Catherine het Natural History Museum met chain huggie hoop earrings van het Britse merk Orelia in haar oren, die ook nog eens redelijk geprijsd zijn voor 20 euro. En dat terwijl de webshop ze al adverteert als: 'as seen at the Duchess of Cambridge', een teken waar geen enkele marketingstunt tegenop kan.

Om het hele plaatje te laten zien, kan Kate Middleton ook veel uitgeven als het gaat om gouden oorringen. Zo koos de hertogin vorig jaar in Wales voor 18-karaats gouden eikenbladhoepels, bezet met diamanten, van hofleverancier Asprey, waarvoor je 7.000 euro kunt betalen. We noemen het balans!